Mëndra Restaurant

Restoranti shërben gatimet tradicionale, të përqëndruara te Lakror me dy petë (4 lloje mbushjesh), prodhimet e detit dhe mishi do të gatuhen në tigan dhe në tavë. Supën e zëvendëson gjella, 4 lloje.

Menuja do të jetë ditor dhe gjithashtu ofrojmë shërbimin e dergesës së gatimeve në shtëpi.

Lakror me dy petë
 • Lakror me domate, qep dhe mëndër, shoqëruar me ajkë
 • Lakror me kungull të ëmbël
 • Lakror me peshk ton
 • Lakror me djath, gjize pa krip dhe mëndër
Mëngjesi
 • Omletë me djathë
 • Omletë me proshutë
 • Omletë me perime
 • Vezë të skuqura, të ziera
 • Recel, gjalp, mjalt, perime, djath, ullinjë
 • Fruta
 • Kroasant, biskota
 • Kos me mjalt, fruta
 • Kafe, caj, leng portokalli, qumësht
Delivery

Delivery +3555672000981